JCID Intelligent Drawing: Hoe activeer je jouw licentie?

Table of Contents

JCID Intelligent Drawing is geweldige software dat onze reparaties 100x makkelijker maakt.

Het kan soms wel lastig zijn om je licentie voor de eerste keer te activeren.

Dus, laten we starten met het activerings proces. We gaan ervanuit dat je al een licentie hebt gekocht via onze webshop. Heb je dat nog niet gedaan? Dan kun je ze hier vinden:

Stap 1

Ga naar de officiële JCID-website.

https://www.jcprogrammer.com/

Stap 2

Download de meest recente versie van JCID Intelligent Drawing software via het “Download Center”.

Stap 3

Zodra je het programma hebt geïnstalleerd en opgestart kun je een account registreren, of inloggen met je bestaande JCID account.

Let op: Zodra je een account hebt geregistreerd wordt je niet automatisch ingelogd. Zorg dus dat je inlogd na je registratie.

Stap 4

Klik links bovenin je scherm “USER” aan. Vervolgens zie je de optie “Renewal Charge”.

Klik op deze optie.

Stap 5

Er kan nu een pop-up verschijnen met “Online renewal”.

Zorg dat je de “Recharge card” optie kiest.

Stap 6

1. Voer je 18-cijferige code in, in het eerste veld.
  2. Voer vervolgen het 8-cijferige wachtwoord in, in het 2e veld.
  3. Eenmaal alles ingevuld kun je op “Recharge” klikken.

Stap 7

Nadat je op “Recharge” hebt geklikt kan er een notificatie verschijnen.

Dit betekent dat je jouw licentie succesvol hebt geactiveerd.